Psychologie

Er kunnen momenten zijn in je leven dat je het gevoel hebt dat je vastloopt. Voel je je somber, angstig of boos? Pieker je veel en slaap je daardoor slecht? Loop je in contacten met anderen steeds tegen dezelfde patronen aan? Heb je eerder een diagnose gehad zoals bijvoorbeeld ADHD of autisme en ervaar je problemen? Weet je zelf niet meer hoe je het moet oplossen en kom je met de raad van vrienden en familie ook niet verder? In zo’n situatie kan psychologische hulp uitkomst bieden.

Ervaringen

Ik ken Marleen al heel lang en door de therapie ben ik veranderd van een hoopje ellende naar een gelukkig mens. Door de wekelijkse gesprekken kan ik mij beter staande houden. Marleen snapt wat autisme inhoudt en kan dit heel goed uitleggen, zodat ik mijn handicap beter begrijp en er ook wat mee kan in het dagelijkse leven.  Door de therapie ben ik niet meer depressief en snap ik de wereld om mij heen beter.

Robbin (19)

Marleen is een geweldig gedreven therapeut, die niet snel opgeeft en samen met  haar cliënt ervoor zorgt dat de wereld weer een beetje mooier voor hem is. Door haar manier van werken heeft onze zoon met autisme een deel van zijn levensgeluk weer teruggevonden.

De ouders van Robbin

Ik had voor mijn sessies nooit verwacht dat mijn stemming en mijn zelfvertrouwen zo erg zouden verbeteren. Door de rustige en open houding van Marleen voelde ik me erg gehoord en serieus genomen. Marleen heeft me op een laagdrempelige manier kennis leren maken met mindfulness en zelfcompassie, en heeft me geleerd beter om te gaan met mijn gevoelens en mijn sociale angststoornis.

Chloé (24)

In Marleen vond ik eindelijk iemand met wie ik écht contact kon hebben, waar ik me gehoord en gezien voelde. Zowel de gesprekken als de massage hadden een heilzame werking op mij die ik dagen erna nog kon voelen. Zij is een van de weinige personen in mijn leven waarbij ik me emotioneel veilig voelde waardoor er een dusdanige vertrouwensband ontstond dat een groot deel van mijn levensverhaal en lijden naar buiten kwam. Zij ging hier zo goed mee om, warm en empathisch, non-judgmental, helder, integer en authentiek. Hierdoor kreeg ik een betere blik op wat er aan de hand was met mij en kwamen er dingen in beweging. Daardoor kon ik een begin maken met mijn herstel. Ze is een bijzondere ziel.

Pim (55)